• مرکز تحقيقات مواد دنداني

اطلاعیه مهم

با توجه به اینکه پروژه های تحقیقاتی در زمینه مواد دندانی در اولویتهای گروه الف دانشگاه قرار گرفته است، برای آگاهی از نحوه بهره مندی از حمایتهای هدفمند در قالب گرنتهای ویژه تحقیقاتی در این زمینه اینجا را کلیلک کنید. پروژه های تعریف شده در این قالب مورد حمایت مرکز تحقیقات مواد دندانی نیز خواهند بود.

با توجه به ضرورت انجام تحقیق در زمینه مواد دندانی و ارائه راهكارهایی جهت ارائه و بهبود روشهای درماني دندانپزشکي، و نوآوری در زمينه مواد دنداني و توليد علم و رسيدن به مرزهاي نوين دانش، مرکز تحقيقات مواد دنداني راه اندازي شد. اين مرکز در زمستان 1389 شروع به کار و موافقت اصولي خود را در بهار 1391 از جلسه شوراي گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کسب کرد. این مرکز در حال حاضر داراي 5 عضو هيات موسس، 10 عضو شوراي عالي و 38 عضو هيات علمي همکار و يک کارشناس پژوهشي مي باشد.

توسعه و انتشار دانش مواد دندانی برای استفاده حرفه ای و استفاده در اجتماع و تولید علم و نايل شدن به قطب علمي شرق کشور، چشم اندازهای کلان این مرکز تحقیقاتی می باشد. یا توجه به رسالت مراکز تحقیقاتی در زمینه پژوهش و تولید علم با توجه به نیازهای جامعه، هدف از ایجاد این مرکز ایجاد بستر مناسب برای پژوهش در زمینه ایده های نوین و نیز بهینه سازی مواد دندانی با تکیه بر ایده های فن آورانه است. بومی سازی فرآیندهای تولیدی مواد دندانپزشکی گام بزرگی در زاستای کاهش وابستگی و آسیب پذیری در بخش درمان، نیل به اهداف تبین شده در اصول اقتصاد مقاومتی و افزایش رضایتمندی بیماران خواهد بود.

از این رو مرکز تحقیقات مواد دندانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سه حوزه تحقیقاتی را به عنوان مسیر فعالیتها و اولویتهای پژوهشی خود در نظر گرفته است:

1- بهینه سازی و تولید مواد دندانی با استفاده از فن آوری نانو

2- پژوهش در زمینه نوآوری و تولید مواد مقلد زیستی (Bio-Inspired Biomaterials) با کاربری نوین بالینی در زمینه پبشگیری و یا بازسازی نسوج

3- پروژه های فن آورانه با هدف بومی سازی تولید مواد دندانی

آزمایشگاه پژوهشی مواد دندانی دانشکده دندانپزشکی در فضای فیزیکی مناسب و مجهز به امکانات تحقیقاتی در زمینه مواد دندانی، پذیرای پژوهشگران عزیز در قالب طرحهای مصوب پژوهشی دانشکده دندانپزشکی و مراکز تحقیقاتی میباشد. جهت آگاهی از امکانات این آزمایشگاه و نحوه دریافت خدمات ادامه مطلب را مطالعه بفرمایید.

همچنین دانشکده دندانپزشکی مشهد با دارا بودن واحد پژوهشهای حیوانی در کنار سایر لابراتوارها امکان مطالعات حیوانی در ارتباط با دانش بیومتریال را در اختیار پژوهشگران قرار میدهد.